Σεμινάρια

Η Νομοτέλεια του Πλούτου

Rate this post

Το εργαστήριο αυτογνωσίας Η Νομοτέλεια του Πλούτου προσεγγίζει άμεσα, βιωματικά και εξατομικευμένα την επίγνωση της αφθονίας  που ορίζεται ως η ατελείωτη ροή αγάπης, ευημερίας, ευτυχίας & υγείας. Καθώς και η βεβαιότητα πως «ότι χρειάζομαι, δημιουργείται στην ζωή μου».

Τα τελευταία έξι χρόνια το εργαστήριο βοήθησε εκατοντάδες ανθρώπους να απογειώσουν την ποιότητα ζωής τους, έμπρακτα και άμεσα. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες βίωσαν πολλές αναπάντεχες επιτυχίες  στην καθημερινότητα τους και συχνά μέσα από την εργασία τους- τα έργα τους γενικότερα- ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός αυτού του συγκλονιστικού εργαστηρίου είναι να διεκδικήσετε το δικαίωμα σας στην αφθονία. Να αναγνωρίσετε τα –οικονομικά και όχι, μόνο- σενάρια και μοντέλα που μέχρι σήμερα καθόριζαν την ζωή σας. Να απαλλαγείτε από αρνητικά οικονομικά πρότυπα τα οποία κληρονομήσατε στα πλαίσια της οικογένειας και της κοινότητας όπου μεγαλώσατε. Να αποκτήσετε κατανόηση και εναλλακτικές προσεγγίσεις συμπεριφοράς στις κακές οικονομικές σας συνήθειες. Και θα υιοθετήσετε μια νέα μορφή Δράσης που συνδέεται με την Αποδοτικότητα, τον Σχεδιασμό & την Εξέλιξη στο μονοπάτι του πλούτου και της αφθονίας.

Στο εργαστήριο ενθαρρύνεται η ενεργή συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν, πραγματοποιούνται βιωματικές ασκήσεις και υπνοθεραπεία- από πιστοποιημένες θεραπεύτριες- και σχεδιάζεται το εξατομικευμένο δέντρο του πλούτου που σε αντίθεση με το δέντρο της φτώχειας αποτελεί μια πρακτική προσέγγιση εποικοδομητικών συμπεριφορών.

Το εργαστήριο Η Νομοτέλεια του Πλούτου αφορά σε κάθε ενήλικα που επιθυμεί να βιώσει περισσότερο την ίδια του την ζωή,  να εξελίξει τις δυνατότητες του και να απαλλαγεί από ανασφάλειες και ερωτηματικά για το μέλλον του.

Εισηγητές:
Άννα Σολωμού
Σύμβουλος Προσωπικής & Οικογενειακής Ανάπτυξης- Υπνοθεραπεύτρια.

Χριστιάνα Μήλα
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Ψυχοθεραπεύτρια


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 | 10:30 – 16:00
Εγγραφές έως τις 12 Οκτωβρίου 2016

Οι έγκαιρες κρατήσεις σας μας βοηθούν στην αποτελεσματικότερη οργάνωση των ομάδων και σας ευχαριστούμε!

Κόστος: 160 Ευρώ
Προκαταβολή: 40 Ευρώ
Λογαριασμός: Τράπεζα Πειραιώς. IBAN GR06 0172 1320 0051 3205 2873 047
Δικαιούχος: Άννα Σολωμού

Χώρος Διεξαγωγής:
Σχολή Αυτογνωσίας
Αλεξάνδρου Ασημακοπούλου 9
173 42 Άγιος Δημήτριος, Αθήνα

Πληροφορίες:
Σχολή Αυτογνωσίας
211 4094463 |  annasolomou2@yahoo.com